Wijn van Jaap zakelijk

*AANTREKKELIJKE PRIJZEN*           *GEMAKKELIJK BESTELLEN*

*ACHTERAF BETALEN*

WIJN VAN JAAP. OOK IN JOUW ZAAK.

Ben je op zoek naar lekkere wijn voor bijvoorbeeld je vrijdagmiddagborrel, ik lever het je graag. Heb je bijvoorbeeld een kookwinkel, zaalverhuur, clubhuis of ben cateraar. Ik laat je graag zien en proeven wat de mogelijkheden zijn. Ook mogelijk voor kleinere hoeveelheden.

WIJNPROEVERIJ

Wijn zorgt voor gezelligheid en verbindt mensen. Wil je met je collega's of klanten een lekkere, gezellige en leerzame wijnproeverij? Een wijnproeverij is maatwerk vandaar dat het moeilijk is om hier een prijs te noemen. Het kan al vanaf € 15,-- p.p. Vraag Jaap naar de mogelijk-heden.

CADEAUS  

Zoek je een speciaal relatiegeschenk voor  je klanten of collega's? Een mooie fles wijn valt altijd in de smaak. En natuurlijk moet het er mooi uitzien. Wil je meer weten? Jaap helpt je graag! 

HORECA

Wijn van Jaap levert wijn aan diverse zaken en kan een mooi  en ruim assortiment aanbieden in biologische wijnen. Ben je geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden.

DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE SITE, GA JE AKKOORD MET HET PLAATSEN VAN COOKIES, EN GEEF JE AAN DAT JE OUDER DAN 18 BENT.

IK GA AKKOORD
Wijn van Jaap verkoopt geen alcohol aan minderjarigen.